mahjong ways gacor modal kecil mahjong pemicu koi gate pola maxwin olympus pragmatic gampang menang rtp live jitu strategi cepat maxwin scatter hitam jackpot teknik jam gacor tips jitu mahjong

מכונת טיאוט שמנקה בגדול את הכל

תמונה

החוכמה בלשמור על ניקיון סביבתי הוא קודם כל הסביבה שלך החיצונית. כאשר הרחובות נקיים והדרכים בעירך נקיים, כך גם אתה דואג לניקיון מסיבי בסביבה הפנימית שלך, כי הרי מה הכל עובד כמו מעגל קסום וכולם משפיעים על כולם. מי שרוצה לשמור על משטחים נקיים וחוצות דרכים מצוחצחים בניקוי בכוח, צריך לבחור במכונת טיאוט טובה ויעילה. חברת קרשר העולמית יצרה את הMC 50- מכונת טיאוט מוניציפלית רכובה בעלת תכונות שאיבה מדהימות ויעילות המנקות במהירות וביסודיות.

תחילה לא ידעו איזה מכונת טיאוט לבנות שתתאים לכל הצרכים שאנו צריכים, ובדיאלוג עם הרשיות המקומיות גילו קרשר כי יש צורך למטאטא אמיתי לאנשי מקצוע, ושיכללו אותו עם עוד תוספות כמו: מנגנון גורף עם תנאי הקלה ונוחות, ועמדה השומרת את המטאטא אופטימלי המבטיח תוצאות טובות. כמו כן מכונת טיאוט זו לא רק מטאטא, אלא גם צינור יניקה המנקה ביסודיות ומונע חסימות אפשריות במכונה. צינור היניקה מוגן בין שני הגלגלים הקדמיים. מיכל הפסולת של המכונה ניתן להסרה עם שני הידיים ללא עזרה כלים.

מכונת הטיאוט עובדת באופן אוטומטי, פותח וסוגר באופן אוטומטי את מכסה השאיבה שלו. גודל מכסה השאיבה די גדול, יכול להכיל אובייקטים כמו בקבוקים או כמיות גדולות של אפר גס, עלים רבים וכד’.. המכונה אידיאלית לכל הגדלים ותוצאות שאיבת האבק והלכלוך שלה מעולות ללא שארית כלל. למכונה יש עוצמה גבוהה בעיקר בשטחים ירוקים. בשל בשילוב האדיר בין טיאוט למכסת דשא שיש במכונה הזו.טיפול במגוון רחב של שטחים ירוקים.

למקומות גשומים ומושלגים יש גם פיתרון, ניתן לחבר למכונה גורף שלגים, ואז המכונה גורפת את השלג מהדרכים בשבילך, הרכב המספק עבור נתיבים נקיים בכל פעם שיש שלג או קרח. אביזרים נוספים יש למכונת הטיאוט הזו, צינור יניקה, מנוע רוטרי, מברשות לקרצוף, גלגלים המתאימים לדשא, לכביש ולכל נתיב אפשרי, בלוח הבקרה יש מצלמה אחורית לרוורס, רדיו או כונן דיסקים המותאם בהתאם לדרישת הלקוח.

מכונת הטיאוט מתאימה לתמרון בכל פינה, עם רדיוס של 750 מ”מ מפנה פנים, הודות לטכנולוגייה מכונת הטיאוט MC50 היא מכונה יעילה, מנקה בזריזות, קטנה וקומפקטית המפרקת את עצמה לתחומים רבים. ניתן תוך כמה דקות להחליף את כל יחידת המברשות ללהב מכסחת, או סיבובית וליצור למכונה שימוש אחר. כך שניתן להשתמש במכונה כל זמן בשנה, חורף, סתיו, אביב וקיץ.

חברת קרשר חושבת גם על נוחות הנהג, ולכן דאגה לנוחות יתר לנהג הנוהג במכונת הטיאוט. מושב מרווח רכוב על משקל, חלונות מסביב, לנוחיות הנהג, תזוזה של החלונות חשמלית ונוחה. פנוראמה אידיאלית לראיית הדרך ורחבת הפתיחה. הגדרות בטיחות למקרה חירום של התעייפות הנהג בדרך.

עם מכונת הטיאוט הזו לא צריך דאגות, הכבישים יהיו נקיים יותר מאי פעם והדרכים יהיו מצוחצחים כאילו רק נבנו עכשיו. מכונת הטיאוט MC50 עושה את הניקיון לפשוט וקל ולעיתים אפילו גם כיף. חברת קרשר מוצאת פתרונות לכל בעיית לכלוך קיימת, ומכונת הטיאוט MC50 היא גולת הכותרת שלה, מתאימה לכל מצב ,לכל עונה ומנקה את הכול ביסודיות.

עוגיות
אז אולי אנחנו לא מחלקים כאן עוגיות, וגם אם היו נשארים פירורים - יש לנו איך לנקות אותם :)

אבל, אנחנו כן משתמשים בנתוני הגלישה שלך (ה -Cookies) בכדי לשפר את החוויה שלכם למקסימום באתר שלנו. תנו קליק ותרגישו בבית.
אנחנו כאן לכל שאלה.
דילוג לתוכן